Arkitektur

3D Arkitektur

3D Arkitektur


Arkitekturvisualiseringer

Vi forstår, at arkitektens arbejde er en proces, og at kontinuerlig dialog derfor er essentielt, for at sikre et resultatet, der stemmer overens med arkitektens forventninger. Dimension Design er en oplagt sparringspartner og ekstern ressource – helt fra den spæde ide til færdigt projekt. Vi kan fortolke og omsætte arkitektens visioner og ideer til stemningsfyldte 3D-visualiseringer og illustrationer, så de unikke arkitektoniske aspekter får lov at manifestere sig. Desuden anerkender vi vigtigheden af at fremhæve specifikke elementer i et givent projekt så arkitektens særegne præg fremstår så tydeligt som muligt. I er altid velkomne til at bruge os som den ekstra ressource, der hjælper med at udvikle projektet og fortælle hele historien visuelt.

“Vi oplever, at processen altid fungerer optimalt når vi samarbejder med Dimension Design. De er altid fleksible og omstillingsparate, og kan arbejde inden for stramme deadlines. Det gør dem til en vigtig ekstra ressource for os.”

Arkitektfirmaet Luplau & Poulsen

Dimension Design fungerer som arkitektfirmaernes eksterne 3D-tegnestue og kan være sparringspartner på både design og konceptudvikling. Her skaber vi stemningsfulde 3D-illustrationer og animationer, som fremviser konceptet både indbydende og lækkert. Samtidig har vi mange års erfaring med arkitektkonkurrencer og er i stand til at fortolke og byde ind med visuelle idéer på projektet.

Arkitektkonkurrencer

Nogle gange kan det være en fordel at gøre lidt ekstra ud af 3D-billederne til arkitektkonkurrencerne. Vi har mange års erfaring som ekstern ressource for arkitekttegnestuerne, og kan derfor sikre en ukompliceret og sikker proces fra start til slut. Læs mere om vores arbejde inden for arkitektkonkurrencer, inklusiv eksempelvis bygherrepræsentationer og skitseforslag her.

3D arkitektur - PLH, Vordingborg Rådhus

Virtual Reality – VR360

Virtual Reality, eller VR360, er en yderst brugbar teknik for arkitekter – både i relation til at skulle træffe forskellige arkitektoniske beslutninger, men i særdeleshed i forhold til at sikre, at man har en rolig bygherre. Det gør det muligt at fremvise noget, så godt som, håndgribeligt. Du kan læse mere om mulighederne inden for VR360 her.

VR 360

Fotomontage – Kameramatch

Nogle kalder det fotomontage andre kameramatch, men teknikken er den samme. Vores 3D-billeder er altid præcise og teknisk korrekte, og kan være en stor hjælp i forhold til godkendelse hos eksempelvis teknisk forvaltning. Hvis du gerne vil vide mere og se eksempler, skal du klikke her.  

3D arkitektur - Nykredit og KLP

 

3D arkitektur - Dimension Design Vaerftgrunden ext Pullert

Hvis du vil se flere eksempler på 3D arkitektur, skal du klikke her og vælge ’3D Arkitektur’.