Produkter

3D Produktvisualisering

3D Produktvisualisering


3D Produktvisualisering efter tegning eller model

Fotorealistiske 3D-billeder af dit produkt er ofte bedre og mere hensigtsmæssige sammenlignet med dem en fotograf kan tage, da man sikrer at lyssætning, udtryk og miljø altid er det samme. Med 3D-visualisering skaber vi fotorealistiske billeder af alt lige fra lamper til kontormøbler og køkkener – ofte allerede inden produkterne er sat i produktion, for vi har kun brug for en tegning eller model. Det gør det samtidigt muligt at opdage eventuelle fejl eller designmæssige mangler, og der kan derved spares mange penge i forhold til at skulle lave en ny produktion.

MILJØBILLEDER

Ved at vi placerer dit produkt i det helt rigtige miljø, i det perfekte lys, skabes den rette stemning, så produktet præsenterer sig bedst muligt. I undgår problemer med rettigheder og sikrer, at I altid har ensartede produktbilleder. Vi har desuden udviklet et meget velfungerende CMS, der gør det muligt at loade billederne med alle de korrekte data direkte til kundens hjemmeside.

PRODUKTBILLEDER

Når man skal sælge eller fremvise sit produkt på en hjemmeside, webshop eller i et katalog spiller produktbilleder selvfølgelig en meget vigtig rolle.  At hyre en professionel fotograf til at tage produktbilleder kræver både mange ressourcer, kan være logistisk udfordrende og ikke mindst en ret bekostelig affære. Med 3D-visualisering sikrer man at alle billeder har en konsekvent og ensartet stil samt kvalitet – hver gang.

Se flere 3D produktvisualiseringer her ->

3D produktvisualisering - SHIFT by Inwave

 

1435-Leo-Griffin--Daaserne_9-dåser-med-beggrund_001_web