Projektsalg - boliger

3D Projektsalg

3D Projekt Salg


Projektsalg – 3D-visualisering og markedsføring af boligprojekter

Hos Dimension Design er vores kernekompetence 3D-visualiseringer, og uanset hvilket projekt vi giver os i kast med, ser vi altid muligheder frem for begrænsninger. Vi producerer ikke bare fotorealistiske billeder – vi tager stilling til både stemninger, målgrupper, arkitekturen og omgivelserne. Det betyder, at vores visualiseringer altid udstråler en unik atmosfære, som understøtter projektets og arkitekturens identitet og grundlæggende vision.

Uanset hvor stor en andel af den visuelle markedsføring vi skal varetage, vil vores tekniske erfaring, samt forståelse for arkitektur og design, kombineret med en kontinuerlig dialog med kunden, danne de grundlæggende byggesten. På den måde sikrer vi, at vi altid leverer produkter, der stemmer overens med de visioner, forventninger og tekniske krav vores kunder har, og at processen forløber hensigtsmæssigt på hvert eneste projekt.

En typisk pakke for et 3D-projektsalg indeholder:

  • Fotorealistiske 3D-billeder af projektet – interiør og eksteriør
  • Identitetsudvikling
  • Projektsalgs-website – inkl. tekstforfatning
  • Brochurer, samt trykt materiale – inkl. tekstforfatning
  • 2D-tegninger (farvelagte plantegninger og kort)
  • Mulighed for tilkøb af ekstra kommunikationsaktiviteter, såsom nyhedsbrev, pressemeddelelser og oprettelse samt opdatering af Facebook-side for projektet.

Kanalhusene Århus Ø

Fotorealistiske 3D-visualiseringer

3D-visualiseringer er vores kernekompetence, og vil altid være det bærende element i det endelige markedsføringsmateriale. Læs mere og se eksempler på visualiseringer af boligprojekter.

Kanalhusene Århus Ø

Identitetsudvikling

Når man køber en bolig, vælger man ikke kun med hjernen, men i høj grad også med hjertet, og det er selvfølgelig vigtigt altid at tage højde for den ønskede målgruppe. For at sikre at visualiseringerne og selve markedsføringen går i tråd med målgruppen og de præferencer de måtte have, kan det være en fordel at vi udvikler en identitet til selve projektet. Du kan læse mere om processen i forhold til identitetsudvikling her.

Website med boligoversigt

Et projektwebsite som salgsværktøj vil som oftest være en rigtig god ide når man skal opføre et nyt større boligområde. En boligoversigt over byggeriet er blandt andet vigtig, da potentielle købere på den måde hurtigt kan danne sig et overblik over hele byggeriet, samt hvilke boliger, der allerede er solgt eller reserveret. Læs mere om mulighederne her.

Brochurer

Vi udarbejder også forskellige typer trykt materiale. Det kan eksempelvis være brochurer, byggepladsskilt og annoncer. Vi varetager både det grafiske og visuelle, samt tekstforfatning. Visualiseringerne vil i høj grad være det bærende element og samtidig underbygges af den grafiske identitet og tekst. En brochure kan eksempelvis være et ret centralt værktøj i forhold til markedsføringen af byggeprojekter, da mægler har noget håndgribeligt og visuelt, han kan præsentere for de potentielle købere. Vi sikrer selvfølgelig, at den visuelle identitet i hvert enkelt unikt projekt går igen i al materialet.

3D projektsalg - Dimension Design Soebyen skanderborg Laengehusene fugleperspektiv

 

2D-tegninger

2D-tegninger fungerer ofte som et rigtig godt supplement til de forskellige 3D-visualiseringer. Læs mere og se eksempler på vores farvelagte plantegninger her.

Kanalhusene Århus Ø

Nedenfor ses et udpluk af visualiseringer fra forskellige projekter.

1443_INT_Penthouse_CloseUp_002_web

Soeren-Enggaard_Kildevaeldet_EXT_Have_web

Nytorv_Middelfart_Ext_Blaa_Time

Kanalhusene Århus Ø

Klostergaarden

Klostergaarden

3D projektsalg - Tronkjærvej i Århus

cgnord_uffe_bengaard_3d_visualisering_karreen_esbjerg_bolig_Int_Lejlighed_R_Cam01_Spindeltrappe_cykel_design_vitra