Banner

Visualiseringer til Nytorv Apartments i Middelfart

3D Projekt Salg


Fotorealistiske 3D-visualiseringer er en vigtig del af markedsføringen af Nytorv Apartments – det nye prestige-byggeri på Middelfarts havnepromenade.

Dimension Design har for reklamebureauet Rechnitzer, som står for markedsføringen af Nytorv Apartments, udarbejdet en række 3D-visualiseringer af både lejlighederne og selve byggeriet. Vi har desuden produceret et par korte animationer, der indgår som en del af en længere video om byggeriet, der er tilgængelig på projektets hjemmeside. Visualiseringerne er dermed en del af en hel markedsføringspakke. Det er den internationalt anerkendte tegnestue Henning Larsen Architects, der har tegnet byggeriet, og lejlighederne er til salg gennem Nybolig.

Et af de vigtigste elementer i forhold til Nytorv Apartments og en af grundende til, at det er et yderst attraktivt byggeri, er beliggenheden. De heldige, der får lov til at kalde Nytorv Apartments for ‘hjem’, får en uovertruffen udsigt til både Lillebælt, havnepromenaden, samt Middelfart by. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at alle vores 3D-visualiseringer er korrekt fotomatchet med rigtige fotos af udsigten, så køber får et retvisende indtryk af den unikke udsigt fra deres kommende bolig.

Læs mere om Nytorv Apartments på projektets hjemmeside på www.nytorv-apartments.dk.

Nedenfor præsenteres et udpluk af de 3D-visualiseringer, vi har udarbejdet.

Nytorv_Middelfart_Int_Type_12_Altan_Med_Mennesker

Nytorv_Middelfart_Int_Type_12_stue

Nytorv_Middelfart_Ext_Oversigt_Havn

Nytorv_Middelfart_Ext_Cam_Gaardrum

Nytorv_Middelfart_Ext_Tag_Terasse_V2

Nytorv_Middelfart_Int_Type_12_Koekken

Nytorv_Middelfart_Int_Type_9_Koekken

Nytorv_Middelfart_Ext_Blaa_Time

Nytorv_Middelfart_Ext_Oversigt_Gaardhave

Nytorv_Middelfart_Int_Type_12_Vaerelse

Nytorv_Middelfart_Int_Type_12_Bad