VR 360

Dimension Design klar til at tilføje ny dimension – Virtual Reality


Nye spændende projekter inden for virtual reality

Som nogle måske allerede har bemærket, er udtryk som Virtual Reality og Augmented Reality lige nu ‘talk of the town’ på forskellige sociale medier. Vi har arbejdet med selve teknikken i flere år,  så vi er derfor mere end klar til at ride med på Virtual Reality-bølgen – og vil selvfølgelig hellere end gerne invitere vores kunder med på turen.

Vores første større opgave var for en af vores loyale arkitektkunder, Luplau og Poulsen, der udtaler:

“For os som arkitekter er VR et enormt brugbart værktøj i relation til vores kunder – eksempelvis en bygherre.  Ved at benytte VR har vi mulighed for at give et endnu mere nuanceret indtryk af det endnu ikke opførte byggeri, fremfor blot at bruge almindelige visualiseringer.”

Arkitektfirmaet Luplau & Poulsen

Teknologien har nærmest uanede muligheder inden for blandt andet arkitektur, byggeprojekter og industri, og vil med sikkerhed levere en exceptionel WAUW-faktor hos kunderne. Luplau og Poulsen fortsætter:

“Det tilføjer et ekstra niveau, og sikrer at vi har en helt rolig bygherre, der ikke længere behøver at forestille sig, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Det er det nærmeste man kommer, at have noget håndgribeligt uden at have det.”

Arkitektfirmaet Luplau & Poulsen

Det er klart, at man får den mest optimale oplevelse af hvad VR kan via vores VR360-briller, og det er I selvfølgelig altid mere end velkomne til at kontakte os for at prøve. Men indtil da, giver nedenstående videoer et fint indtryk af, hvad det er Virtual Reality kan – og vi er kun lige begyndt.

 

Du kan bevæge dig rundt i lejligheden ved, at trække i billedet med pilen.

Videoerne er fra et af vores første projekter med VR (husk at vælge HD-kvalitet)