dimension_design_grid_top_banner

Google har i samarbejde med Børsen udpeget Dimension Design som Digital Gazelle i Nordjylland


Gazelle-2017_rgb_hvid-baggrund

Dimension Design kåret som Digital Gazelle 2017

Den Digitale Gazelle er blevet udvalgt blandt de nordjyske Top 20 Gazeller, hvilket betyder at Dimension Design er en del af den Nordjyske vækstelite. Det er i sig selv en enorm ære og præstation. Men at Google derudover har peget på os som Digital Gazelle i Nordjylland, er vi selvsagt utroligt stolte over. Ifølge Kristian Djurhuus, der er senior industry manager hos Google, er motivationen bag, at:

“Vinderne har formået at sætte skub i digitaliseringen, da de har tilføjet en ny dimension med Virtual Reality indenfor bolig og arkitektur. Det forventes at skabe helt nye muligheder i forhold til måden vi tænker og oplever byggeprojekter og arkitektur på.” 

Kristian Djurhuus, senior industry manager, Google

Som den flok sindige nordjyder, vi er, tager vi imod denne anerkendelse med en enorm ydmyghed og stolthed, men har samtidig ingen intentioner om, at skrue ned for blusset. Sådan nogle gazeller har det jo bedst i flok. Vores klare målsætning for 2018 er derfor at fortsætte de gode takter og stræbe efter altid at levere de absolut bedste løsninger og ydelser til verdens absolut bedste og modigste kunder.

Hør CEO Uffe Bengaard fortælle lidt om, hvad udnævnelsen betyder for en virksomhed som vores:

IMG_6126

Til højre ses Uffe Bengaard, CEO og arkitekt, sammen med designansvarlig Michael Lindegaard og konferencier Tina Riising.